Vi dækker hele Fyn​

- Og Trekantsområdet​

​Slamsugning til store såvel som små opgaver

Har du behov for professionel hjælp i forbindelse med slamsugning? I så fald er vi hos Entreprenør Prebe​n Guldberg de helt rette at tage kontakt til, og vi kan være behjælpelige med vores service for både private og erhverv. Vi hjælper på hele Fyn, men har især mange kunder fra Odense, Søndersø og Vissenbjerg. 

Vi har rig erfaring med slamsugning, hvorfor vi har de rette kompetencer til at udføre samtlige former for spulingsopgaver med en slamsuger. Vi det rette kloakfirma for dig, hvad end du har behov for hjælp til små køkkenkloakker eller til store hovedledninger.

Herudover kan vi også hjælpe, hvis du har vand i kælderen efter et skybrud, da vi er eksperter inden for tilbagestop og højvandslukke. Endelig skal det nævnes, at vi også tilbyder TV-inspektion af kloa​kker i forbindelse med fx forsikringsskader.

Hvad koster en slamsuger?

Men hvad koster en slamsuger egentlig? Det afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom den enkelte opgaves omfang, men uanset hvad garanterer vi konkurrencedygtige priser. Søger du derfor en god pris på slamsugning, er du havnet det rette sted.​

Der kan være mange årsager til, hvorfor man vil skulle få brug for hjælp til slamsugning. Det kan fx være, at kælderen står under vand, eller måske man oplever problemer med køkkenkloakken eller større hovedledninger. Uanset hvad har vores dygtige medarbejdere de rette kompetencer til at hjælpe, og så yder vi endda en service i høj kvalitet til en god pris.

Ring eller skriv til os og hør mere om slamsugning

Hvis du skal bruge hjælp til slamsugning, er vi de rette at tage kontakt til, eftersom vi er i stand til at udføre samtlige former for kloakopgaver. Vi har det rigtige udstyr til rensning af ledninger og stoppede afløb, og herudover tilbyder vi også kloak-TV til en effektiv og hurtig inspektion. Endelig er du hos os garanteret en god service med gennemsigtige og klare aftaler.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på telefon: 20 44 02 59, eller send os en besked på e-mail: p.guldberg@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt Preben​

Entreprenør Preben Guldberg

Maderupvej 135,
​5471 Søndersø

☎ Telefon: 20 44 02 59

✉ E-mail: p.guldberg@gmail.com