Vi dækker hele Fyn​

- Og Trekantsområdet​

Undgå rotter i kloaksystemet med en rottespærre​

Vil du gerne opsætte en rottespærre, men har brug for professionel hjælp? I så fald kan vi hjælpe dig. Hos kloakfirmaet Entreprenør Preb​en Guldberg opsætter vi gerne en rottespærre for dig, hvad end der er tale om privat eller erhverv, og vi har kunder fra hele Fyn, men især fra byer som Odense, Søndersø og Vissenbjerg.

Ved at få opsat en rottespærre undgår du rotter i dit kloaksystem. Men hvad er en rottespærre egentlig? Det er en spærre, der resulterer i, at rotter ikke har mulighed for at komme ned i kloaksystemet, og den kobles som regel på lige efter den offentlige kloak.

Opnå rottesikring i din kloak med en rottespærre

Som husejer er det dit eget ansvar at sikre, at samtlige afløbsinstallationer fungerer optimalt, og det er netop her, vi står klar til at hjælpe. Vi tager således gerne hånd om problemet, såfremt du fx oplever problemer med rotter. Du kan opnå rottesikring med en rottespærre, og det er således en rigtig god idé til bekæmpelse af rotter.

Vi har den rette erfaring og faglige ekspertise, når det kommer til montering af rottespærre, hvorfor vi uden tvivl er de rette at tage kontakt til – og så gør vi det endda til de bedste priser på markedet.​

Kontakt os og hør mere om vores fordelagtige priser

Rotter i kloak er et almindeligt problem, men heldigvis er vi eksperter, når det kommer til rottebekæmpelse. Vi sikrer dine rør og din kloak med en rottespærre til en konkurrencedygtig pris. Vi udfører alle former for kloakopgaver, og herudover leverer vi kvalitetsarbejde med fokus på, at du får en god service. Det sikrer vi bl.a. ved gennemsigtige og klare aftaler, og herudover har vi det rette udstyr til rensning af stoppede afløb og ledninger samt kloak-TV til en hurtig og effektiv inspektion.

Få bugt med rotterne i din kloak med en rottespærre. Ring til os og få et tilbud på telefon: 20 44 02 59, eller send os en besked på e-mail: p.guldberg@gmail.com. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.​

Kontakt Preben​

Entreprenør Preben Guldberg

Maderupvej 135,
​5471 Søndersø

☎ Telefon: 20 44 02 59

✉ E-mail: p.guldberg@gmail.com